Motorrad Center Stockholm

OBS: Just nu har vi väldigt hög belastning på våra telefoner! Vi hoppas på er förståelse och ber er att gärna maila oss istället på info@motorradcenterstockholm.se. Tack!

Försäljningsuppdrag

Vill du sälja din hoj?

Om du går i tankar på att sälja din MC hjälper vi dig gärna. Försäljningsuppdrag innebär att din hoj ställs ut till försäljning i våra lokaler. Motorcykeln ägs under tiden av dig och den står här påställd och med aktiv försäkring. Det är först när vi hittar en kund som också erlagt köpeskillingen som vi köper in motorcykeln ifrån dig och således tar över ägandet. Det är också då du får betalt för motorcykeln.

Hur går det till?

Du och en säljare bestämmer dag för avlämnande av MC, du kommer helt enkelt hit med din hoj och vi skriver kontrakt för uppdraget. Motorcykeln tas in och går igenom en inbyteskontroll. Därefter bokas rekonditionering samt fotografering inför annonsering. Vi har krav på motorcykelns skick, ålder och mätarställning. Vår hojar som säljs ska vara i god kondition, däcken får inte vara för slitna och den nya ägaren ska inte behöva åka iväg och serva hojen efter någon vecka – därför ska detta vara åtgärdat innan hojen säljs. Våra hojar i butiken ska inte vara äldre än 10 år och de ska inte ha gått mer än 6.000 mil – ibland kan undantag göras och då gör vi en individuell bedömning.

Låter det intressant? Kontakta oss då på antingen 0855106510 eller forsaljning@motorradcenterstockholm.se så berättar vi mer!

BACK TO TOP