Motorrad Center Stockholm

Gå vår förarutbildning!

- NYTT FRÅN 2021-07-19 -

Förarutbildning 2021!

Den 21:a augusti är det äntligen dags för vår årliga förarutbildning!

Du som köpt en ny BMW från modellfamiljerna R, RR, RS eller XR av oss på Motorrad Center Stockholm i år får denna kurs gratis!

Det är en endags-kurs på Arlanda Test Track 1 ledd av våra erfarna instruktörer som på en individuell nivå hjälper Dig att utvecklas och få ut det mesta både av Dig själv och Din nya BMW. Även Du som inte köpt en ny mc av oss men har en BMW har möjlighet att delta i mån av plats till en kostnad av 1500 kr.

Kursen omfattar teori men också en hel del praktiska övningar på banan, och Du får mängder av bra tips som hjälper Dig oavsett om Du är nybörjare eller en erfaren banåkare. Fokus ligger på att ge Dig trygghet både på banan och på gatan.
Observera att detta inte är en bandag utan en utbildning på personlig nivå.

För att delta krävs godkänd skyddsutrustning i form av hjälm, ryggskydd, stövlar och handskar. Saknar Du något kan Du självklart köpa det av oss innan.

Ett matpaket bestående av frukost, lunchbuffé samt fika erbjuds till ett självkostnadspris på 250 kr.

Är Du intresserad av att gå kursen?
Maila oss på andreas.kindblom@motorradcenterstockholm.se och ange namn och reg-nr samt även om Du vill beställa matpaketet. Mer info om tider samt vägbeskrivning kommer längre fram!

tillbaka
BACK TO TOP