Motorrad Center Stockholm

R 1250 RT 2019

- NYTT FRÅN 2018-09-18 -

Den nya BMW R 1250 RT ger dig mer frihet än någonsin tidigare! Det variabla kamaxelstyrsystemet BMW ShiftCam garanterar överlägsen smidighet och komfort, för snabba svängar och med ett enormt vridmoment på raksträckorna. Den nya Twin-cylinder Boxer-motorn och dess 100 kW (136 hk) 1250 ccm-motor gör att du enkelt kan uppleva landsbygden och din RT är unik tack vare nya individualiseringsalternativ. Det är din resa, det är din motorcykel!

Förhoppning och spänning är de bästa följeslagarna på varje resa! När du startar din R 1250 RT kan du direkt känna de överlägsna egenskaperna hos Twin-cylinder Boxer-motorn. Dess prestanda och förbättring i karaktären ger körfascination i varje motorvarvtal, och det variabla kamaxelreglaget BMW ShiftCam säkerställer en smidig strömlösning under hela motorvarvtalet och ökar kontrollen. Tack vare mer kubisk kapacitet, mer kraft och mer effektivitet, ökar din körglädje kilometer för kilometer. Den höga vridmomentkurvan, elasticiteten och den oemotståndliga kraften med färre växlingsändringar blir snabbt oumbärliga följeslagare.!

De tre standardfärgerna på R 1250 RT och de två högkvalitativa Option 719-färgerna kommer garanterat att vända huvuden på varje åktur. De förstärker maskinens dynamik, och skapar en kraftfull, engagerande närvaro!

Kontakta oss för mer info!

tillbaka
BACK TO TOP