Motorrad Center Stockholm

Årets Mc-verkstad 2019!

- NYTT FRÅN 2019-11-20 -

Svedea har för fjärde året i rad delat ut priset Årets mc-verkstad och Årets mc-handlare. Det är mc-ägarnas uppfattning om bemötande, service och kvalitet som ligger till grund för resultatet. 

Svedea vill bidra till mc-branschens utveckling och har därför instiftat kvalitetsutmärkelserna Årets mc-verkstad och Årets mc-handlare. Gemensamt för båda utmärkelserna är att det är konsumenternas upplevelse i butiker och verkstäder som ligger till grund för resultatet. Fler än 2 900 personer har tyckt till om sin reparation eller mc-köp i en webbenkät med frågor om verkstädernas och säljarnas bemötande, service och kvalitet.

Priset för Årets mc-verkstad 2019 går till Desmo Center/Motorrad Center i Stockholm!

Motivering:

Vinnarna håller en mycket hög lägstanivå med precisa, kostnadseffektiva och kreativa lösningar som gynnar alla parter. De visar en bred kunskap hos hela personalen som dessutom håller ett proffsigt bemötande mot alla kunder och oss som försäkringsbolag. Det känns verkligen som att alla företag på årets prispall har uppnått en kvalitet som sitter i företagets väggar!

– Verkstäderna och handlarna är motorn för branschens gemensamma utveckling. Genom dessa två utmärkelser hoppas vi kunna bidra till att utveckla verkstädernas och handlarnas service och kvalitet. En stor del av de handlare och verkstäder som fått kundutlåtanden har uppenbarligen arbetat aktivt med kundupplevelsen, eftersom många har högre betyg än förra årets undersökning. Kundservice är en färskvara och det är otroligt viktigt att aldrig släppa sitt fokus från detta om man vill nå hela vägen, säger Henrik Eurén, chef för partnersamarbeten på Svedea. Se hela pressmeddelandet här.

tillbaka
BACK TO TOP