Motorrad Center Stockholm

Om oss


Motorrad Center ny återförsäljare för BMW Motorrad

Motorrad Center Stockholm är ny återförsäljare för BMW Motorrad. Vi är ensam återförsäljare i Stockholm och ansvarar för förvaltning och utveckling av försäljning och service för BMW Motorrad i Stockholm.

Vi är ett passionerat team som vill bryta alla mönster och visa att det går att hitta nytt och spännande sätt att jobba mot dig som kund. Vi satsar på service utan kompromiss och hittar alltid den lösning som passar just dig och dina behov bäst. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och se till att ett besök hos oss alltid är en positiv upplevelse.

Vårt team tar just nu emot BMW Motorrads kunder i systerbolaget Desmocenters lokaler på Karins väg i Upplands Väsby. Här finns en toppmodern auktoriserad verkstad med utbildad personal som kommer att leverera service av hög kvalité till BMW-ägarna.

Under 2019/2020 kommer verksamheten flytta in i Sveriges modernaste BMW Motorrad-anläggning som öppnas i Upplands Väsby.
Den framtida anläggningen kommer att präglas av premiumkänsla med moderna utrymmen och stora ytor, allt enligt BMW Motorrad's senaste riktlinjer.
Den blir ett led i vårt pågående arbete med att lyfta BMW Motorrad till en ny nivå, en nivå där kunden alltid sätts i första rummet.

Följ gärna oss på Facebook och via vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om utvecklingen samt event och nyheter!

BACK TO TOP