Motorrad Center Stockholm

Vi ber om ursäkt för röran hos oss under de närmsta två månaderna! Vi utökar våra lokaler för att ge Dig en större upplevelse. Team Motorrad Center Stockholm.

Jobba hos oss

Vill Du jobba hos oss?


Vill du jobba med Sveriges starkaste team i branschen och i toppmoderna och nyrenoverade lokaler? Med ett nytt tänk och nya idéer, där vi bland annat alltid försöker förbättra våra arbetsrutiner, har vi visat att det går att driva ett MC-företag på ett annat sätt än normen. Personalen och våra kunder ligger alltid i fokus vilket har varit vår nyckel till framgång.
Just nu söker vi följande:

Säljare:
Vi söker nu dig som vill få chansen att jobba med ditt intresse för motorcyklar och dessutom vill hjälpa andra med samma intresse!
Som säljare hos oss är rätt inställning och attityd det allra viktigaste. Vi söker en person som har lätt för att samarbeta och gillar att vara en del av ett team. Du har ett gott sinne för affärer och har gärna tidigare erfarenhet från branschen även om det inte är ett krav. Du är van att arbeta i ett högt tempo och har en god kommunikativ och social förmåga. Självklart har du även ett brinnande intresse för motorcyklar. Du har hög servicekänsla och är ansvarsfull och ordningssam. I arbetsuppgifterna ingår bland annat försäljning av BMW motorcyklar och tillbehör, svara på frågor i telefon och på mail.
Tidigare erfarenhet av försäljning inom mc-branschen är meriterande men inget krav. A och B-körkort är ett krav.

Servicerådgivare:

Servicerådgivare till verkstaden. Den centrala uppgiften innefattar att arbeta med service, kundbemötande, rådgivning och beräkna prisofferter. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar så som service och reparationer. Du kommer boka och planera jobb till teknikerna samt hantera kundmottagningen. Du kommer att arbeta med ett välkänt varumärke som förpliktigar service och kvalité av högsta klass. Din personlighet värderas högt, då arbetet innefattar att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det därför viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att hitta lösningar snarare än problem.
Vi ser helst att du tidigare jobbat som tekniker, har A-körkort, stor datavana och behärskar det engelska språket i både tal och skrift.


Maila gärna in ditt cv till oss på info@motorradcenterstockholm.se så hör vi av oss!BACK TO TOP